Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil’s Knot

Devil’s Knot

01/03/2017 | Flixfilm

Se Devil’s Knot på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Action, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryôta Ôsaka, Yôko Hikasa, Nao Tôyama, Yuki Ono
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Det lille samfund i West Memphis tørster efter hævn, da tre 8-årige slås ihjel, og mistænker tre unge satanister.


Se Devil’s Knot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDevil’s Knot havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devil’s Knot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Devil’s Knot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devil’s Knot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil’s Knot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar