Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Devil’s Playground

Devil’s Playground

15/01/2016 | Flixfilm

Se Devil’s Playground på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Erick Dowdle
Skuespillere: Chris Messina, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Bojana Novakovic
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da et stof på et eksperimenterende stadie forvandler 30.000 personer til zombier, leder en tidligere lejesoldat efter en upåvirket kvinde, der kan være nøglen til en kur.


Se Devil’s Playground på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDevil’s Playground havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Devil’s Playground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Devil’s Playground herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Devil’s Playground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Devil’s Playground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar