Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Dew Drop Diaries

Dew Drop Diaries

24/07/2023 | Flixfilm

Dew Drop Diaries på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Scarlett Estevez, Sydney Mikayla, ViviAnn Yee
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: Tre feer under oplæring elsker at passe på børn i deres varetægt, mens de arbejder på at gøre sig fortjent til deres vinger ved at finde tabte ting og rydde op i rod.Se Dew Drop Diaries på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dew Drop Diaries (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dew Drop Diaries på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dew Drop Diaries (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dew Drop Diaries (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dew Drop Diaries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dew Drop Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar