Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dexter

01/04/2015 | Flixfilm

Se Dexter på Netflix

Produktionsår: 2006–2013
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas
Spilletid: 53 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Den venlige Dexter arbejder for politiafdelingen som blodstænksanalytiker og som morder i fritiden, men han slår kun andre mordere ihjel.

Dexter havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dexter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dexter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dexter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dexter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dexter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar