Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dhamaka

19/11/2021 | Flixfilm

Dhamaka på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Ram Madhvani
Skuespillere: Kartik Aaryan, Mrunal Thakur, Amruta Subhash
Spilletid: 103 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en kynisk tidligere tv-ankermand får et rystende opkald i sit radioprogram, ser han chancen for et comeback – men det vil muligvis koste på samvittigheden.

Dhamaka havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dhamaka på YouTube.Se Dhamaka på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dhamaka ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dhamaka stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dhamaka, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dhamaka er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar