Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dhan Dhana Dhan Goal

Dhan Dhana Dhan Goal

15/05/2020 | Flixfilm

Dhan Dhana Dhan Goal på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, Sport, Thriller
Instruktion: Vivek Agnihotri
Skuespillere: John Abraham, Arshad Warsi, Bipasha Basu
Spilletid: 167 min
Land: United Kingdom, India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I et sidste forsøg på at redde klubben samler den afdankede træner for Southall United Football Club revl og krat og fører holdet til et comeback.

Dhan Dhana Dhan Goal havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dhan Dhana Dhan Goal på YouTube.Se Dhan Dhana Dhan Goal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dhan Dhana Dhan Goal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dhan Dhana Dhan Goal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dhan Dhana Dhan Goal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dhan Dhana Dhan Goal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar