Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dhanak

21/08/2016 | Flixfilm

Dhanak på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En filmelskende 10-årig pige og hendes blinde lillebror rejser afsted for bede den indiske superstjerne Shah Rukh Khan om hjælp til en øjenoperation.

Dhanak havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dhanak på YouTube.Se Dhanak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dhanak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dhanak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dhanak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dhanak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar