Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dharam Sankat Mein

Dharam Sankat Mein

05/06/2017 | Flixfilm

Se Dharam Sankat Mein på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Fuwad Khan
Skuespillere: Naseeruddin Shah, Paresh Rawal, Annu Kapoor, Auritra Ghosh
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en adopteret hindu opdager, at hans biologiske forældre var muslimer, opsøger han sin far. Han må dog sande, at han må bekæmpe sine fordomme for at nå sit mål.


Se Dharam Sankat Mein på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dharam Sankat Mein havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dharam Sankat Mein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dharam Sankat Mein:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dharam Sankat Mein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dharam Sankat Mein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar