Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dhh

18/09/2020 | Flixfilm

Se Dhh på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Family
Instruktør: Manish Saini
Skuespillere: Naseeruddin Shah, Kahaan, Karan Patel, Kuldeep Sodha
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Gujarati, Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tre venner, der er overbeviste om, at kun et mirakel kan redde dem fra at dumpe til eksamen, søger hjælp hos en troldmand. Til deres overraskelse opfylder han ønsket.

Dhh havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dhh på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dhh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dhh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dhh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dhh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar