Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)

Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)

15/02/2018 | Flixfilm

Se Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Særlige omstændigheder bringer i dette intime drama fire mennesker fra forskellige kaster sammen – hvilket under normale forhold ville forhindre dem i at blive venner.


Se Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dhobi Ghat (Mumbai Diaries):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar