Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Diablero

31/01/2020 | Flixfilm

Se Diablero på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christopher Von Uckermann, Giselle Kuri, Fátima Molina, Horacio Garcia Rojas
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da en ung pige forsvinder i en stor by, begiver en desperat præst sig sammen med en dæmonjæger og hans brogede flok ud på en spirituel mission for at finde hende.


Se Diablero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diablero (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diablero (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Diablero:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diablero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diablero (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar