Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Diablero

31/01/2020 | Flixfilm

Se Diablero på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christopher Von Uckermann, Gisselle Kuri, Fátima Molina, Horacio Garcia Rojas
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en ung pige forsvinder i en stor by, begiver en desperat præst sig sammen med en dæmonjæger og hans brogede flok ud på en spirituel mission for at finde hende.

Diablero (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Diablero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diablero (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diablero (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diablero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diablero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar