Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diagnosis

Diagnosis

16/08/2019 | Flixfilm

Se Diagnosis på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hugh Calkins, Crystal Lee, Matt Lee, Lisa Sanders
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.Se Diagnosis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diagnosis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diagnosis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diagnosis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diagnosis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar