Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diagnosis

Diagnosis

16/08/2019 | Flixfilm

Diagnosis på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lisa Sanders, Matt Lee, Hugh Calkins
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.

Diagnosis (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diagnosis på YouTube.Se Diagnosis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diagnosis (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diagnosis (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diagnosis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diagnosis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar