Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diamond City

Diamond City

01/01/2021 | Flixfilm

Diamond City på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama, Adventure
Instruktion: David MacDonald
Skuespillere: David Farrar, Honor Blackman, Diana Dors
Spilletid: 74 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En fremtrædende anklager må forsvare sin uskyld – og sit liv – da hun falder i en fælde og sendes i fængsel under efterforskningen af en sammensværgelse.

Diamond City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diamond City på YouTube.Se Diamond City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diamond City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diamond City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diamond City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diamond City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar