Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Diamonds in the Sky

Diamonds in the Sky

07/08/2020 | Flixfilm

Diamonds in the Sky på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Sriparna Dey, Anamitra Roy
Skuespillere: Anamitra Roy, Yovik, Abhishek Bhattacharyya
Spilletid: 132 min
Land: India
Sprog: Bengali, Hindi, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Tre familier møder usikkerhed og vanskeligheder, da kræften dukker op i deres liv og giver dem følelsesmæssige udfordringer, der sætter deres indbyrdes forhold på prøve.Se Diamonds in the Sky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Diamonds in the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diamonds in the Sky på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Diamonds in the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diamonds in the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diamonds in the Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diamonds in the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar