Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diamonds in the Sky

Diamonds in the Sky

07/08/2020 | Flixfilm

Se Diamonds in the Sky på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Sriparna Dey, Anamitra Roy
Skuespillere: Anamitra Roy, Yovik, Abhishek Bhattacharya, Avishek Thakur
Spilletid: 90 min
Land: India
Sprog: Bengali, Hindi, English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Tre familier møder usikkerhed og vanskeligheder, da kræften dukker op i deres liv og giver dem følelsesmæssige udfordringer, der sætter deres indbyrdes forhold på prøve.


Se Diamonds in the Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diamonds in the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diamonds in the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Diamonds in the Sky:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diamonds in the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diamonds in the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar