Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diana: In Her Own Words

Diana: In Her Own Words

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Diana: In Her Own Words på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Tom Jennings, David Tillman
Skuespillere: Princess Diana
Spilletid: 112 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Denne dokumentarfilm indeholder arkivmateriale og personlige optagelser og giver et åbent indblik i den elskede prinsesses liv.


Se Diana: In Her Own Words på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diana: In Her Own Words havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diana: In Her Own Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diana: In Her Own Words herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diana: In Her Own Words er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diana: In Her Own Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar