Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diana: In Her Own Words

Diana: In Her Own Words

01/12/2017 | Flixfilm

Se Diana: In Her Own Words på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Tom Jennings, David Tillman
Skuespillere: Camilla Parker-Bowles, Prince Charles, Prince Harry, Princess Diana
Spilletid: 112 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentarfilm indeholder arkivmateriale og personlige optagelser og giver et åbent indblik i den elskede prinsesses liv.

Diana: In Her Own Words havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Diana: In Her Own Words på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diana: In Her Own Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diana: In Her Own Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diana: In Her Own Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diana: In Her Own Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar