Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diana: The Woman Inside

Diana: The Woman Inside

17/09/2022 | Flixfilm

Diana: The Woman Inside på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Sonia Anderson
Skuespillere: Beatrice Behlen, Carolan Browne, King Charles III
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Nære venner og eksperter beskriver prinsesse Diana, herunder hendes hobbyer, humor og indvirkning på den kongelige familie.

Diana: The Woman Inside havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diana: The Woman Inside på YouTube.Se Diana: The Woman Inside på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diana: The Woman Inside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diana: The Woman Inside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diana: The Woman Inside, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diana: The Woman Inside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar