Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Diana

01/11/2016 | Flixfilm

Se Diana på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Oliver Hirschbiegel
Skuespillere: Naomi Watts, Cas Anvar, Charles Edwards, James Puddephatt
Spilletid: 113 min
Land: UK, France, Sweden, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: I de to sidste år af sit liv kaster prinsesse Diana sig ud i en kampagne mod brugen af landminer, og hun forelsker sig i lægen Hasnat Khan.


Se Diana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDiana havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diana herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar