Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diaries of The 1900’s

Diaries of The 1900’s

16/06/2021 | Flixfilm

Se Diaries of The 1900’s på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar byder på 30 film og fortæller historien om et århundrede med skuespillere, kunst og historie, der banede vejen for den italienske filmscene.

Diaries of The 1900’s havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Diaries of The 1900’s på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diaries of The 1900’s ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diaries of The 1900’s stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diaries of The 1900’s, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diaries of The 1900’s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar