Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Gigolo

Diary of a Gigolo

07/09/2022 | Flixfilm

Diary of a Gigolo på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jesús Castro, Victoria White, Fabiola Campomanes
Spilletid: N/A
Land: United States, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En mandlig prostituerets liv begynder at falde fra hinanden, da han bliver involveret i en kundes familieaffærer og bryder jobbets gyldne regel om aldrig at forelske sig.

Diary of a Gigolo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diary of a Gigolo på YouTube.Se Diary of a Gigolo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Gigolo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Gigolo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diary of a Gigolo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diary of a Gigolo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar