Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Nymphomaniac

Diary of a Nymphomaniac

01/08/2016 | Ingen kommentarer

Se Diary of a Nymphomaniac på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Christian Molina
Skuespillere: Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin
Spilletid: 101 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, French
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Valére har siden sin første seksuelle oplevelse været besat af en stor seksuel nysgerrighed og jagter konstant nye oplevelser, som hun beskriver i sin dagbog.


Se Diary of a Nymphomaniac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diary of a Nymphomaniac havde premiere på Netflix Danmark den 1. August, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Nymphomaniac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of a Nymphomaniac herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diary of a Nymphomaniac er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Nymphomaniac stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore