Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Nymphomaniac

Diary of a Nymphomaniac

01/08/2016 | Ingen kommentarer

Se Diary of a Nymphomaniac på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Christian Molina
Skuespillere: Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin
Spilletid: 101 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, French
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Valére har siden sin første seksuelle oplevelse været besat af en stor seksuel nysgerrighed og jagter konstant nye oplevelser, som hun beskriver i sin dagbog.


Se Diary of a Nymphomaniac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diary of a Nymphomaniac havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Nymphomaniac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of a Nymphomaniac herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diary of a Nymphomaniac er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Nymphomaniac stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar