Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Wimpy Kid

Diary of a Wimpy Kid

08/06/2016 | Flixfilm

Se Diary of a Wimpy Kid på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Thor Freudenthal
Skuespillere: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn
Spilletid: 120 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Greg opdager en ny verden, der vrimler med drenge, der er højere, stærkere og har mere hår, end han har. Han beslutter at dokumentere det hele i sin dagbog.


Se Diary of a Wimpy Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDiary of a Wimpy Kid havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Wimpy Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of a Wimpy Kid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diary of a Wimpy Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Wimpy Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar