Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Wimpy Kid

Diary of a Wimpy Kid

08/06/2016 | Flixfilm

Diary of a Wimpy Kid på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Thor Freudenthal
Skuespillere: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris
Spilletid: 94 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Greg opdager en ny verden, der vrimler med drenge, der er højere, stærkere og har mere hår, end han har. Han beslutter at dokumentere det hele i sin dagbog.

Diary of a Wimpy Kid havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diary of a Wimpy Kid på YouTube.Se Diary of a Wimpy Kid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Wimpy Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Wimpy Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diary of a Wimpy Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diary of a Wimpy Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar