Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of a Wimpy Kid

Diary of a Wimpy Kid

08/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Diary of a Wimpy Kid på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Thor Freudenthal
Skuespillere: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn
Spilletid: 94 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Greg opdager en ny verden, der vrimler med drenge, der er højere, stærkere og har mere hår, end han har. Han beslutter at dokumentere det hele i sin dagbog.


Se Diary of a Wimpy Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diary of a Wimpy Kid havde premiere på Netflix Danmark den 8. June, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of a Wimpy Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of a Wimpy Kid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diary of a Wimpy Kid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of a Wimpy Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore