Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of an Exorcist – Zero

Diary of an Exorcist – Zero

10/08/2017 | Flixfilm

Se Diary of an Exorcist – Zero på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter et traume i familien bliver Lucas Vidal præst for at bekæmpe ondskab, men i en frygtindgydende eksorcisme er han oppe mod selveste djævelen.


Se Diary of an Exorcist – Zero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDiary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of an Exorcist – Zero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Diary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of an Exorcist – Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar