Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Diary of an Exorcist – Zero

10/08/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Efter et traume i familien bliver Lucas Vidal præst for at bekæmpe ondskab, men i en frygtindgydende eksorcisme er han oppe mod selveste djævelen.


Se Diary of an Exorcist – Zero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Diary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Diary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Diary of an Exorcist – Zero herunder:Fra premieredatoen (10. august, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Diary of an Exorcist – Zero (Diário de um Exorcista - Zero) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Diary of an Exorcist – Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar