Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diary of the Dead

Diary of the Dead

04/02/2015 | Flixfilm

Se Diary of the Dead på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: George A. Romero
Skuespillere: Michelle Morgan, Joshua Close, Shawn Roberts
Spilletid: 95 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Under optagelsen af en lavbudgetgyser hører Jason og hans kammerater, at der er set zombier, og øjner en mulighed for at få ægte blod og gru med i deres film.

Diary of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Diary of the Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Diary of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diary of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diary of the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diary of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar