Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dick Johnson Is Dead

Dick Johnson Is Dead

02/10/2020 | Flixfilm

Se Dick Johnson Is Dead på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Kirsten Johnson
Skuespillere: Michael Hilow, Ana Hoffman, Dick Johnson, Kirsten Johnson
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Filmmageren Kirsten Johnson iscenesætter sin fars snarlige død på flere kreative og sjove måder for at give dem begge mulighed for at se det uundgåelige i øjnene.

Dick Johnson Is Dead havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dick Johnson Is Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dick Johnson Is Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dick Johnson Is Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dick Johnson Is Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dick Johnson Is Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar