Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dicte

01/12/2017 | Flixfilm

Dicte på Netflix

Produktionsår: 2013–2016
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Iben Hjejle, Lærke Winther, Dar Salim
Spilletid: 60 min
Land: Denmark, Sweden, Germany, Norway
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En kriminalreporter starter på et nyt liv, da hun vender tilbage til sin hjemby, hvor hun kommer i konflikt med politiet, fordi hun prøver at løse deres sager.Se Dicte på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dicte (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dicte på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dicte (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dicte (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dicte, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dicte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar