Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dicte

01/12/2017 | Flixfilm

Se Dicte på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Jesper Dalgaard
Skuespillere: Simon Gramstrup Larsen, Emil Dalgaard, Morten Dahl Poulsen, Mads Jakobsen
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En kriminalreporter starter på et nyt liv, da hun vender tilbage til sin hjemby, hvor hun kommer i konflikt med politiet, fordi hun prøver at løse deres sager.


Se Dicte på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDicte (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dicte (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dicte herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dicte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dicte (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar