Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Did You Hear About the Morgans?

Did You Hear About the Morgans?

20/05/2021 | Flixfilm

Se Did You Hear About the Morgans? på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marc Lawrence
Skuespillere: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian, French, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Da et separeret ægtepar bliver vidner til et mord, må de forlade New York City og indlogeres i en lille by i Wyoming som en del af vidnebeskyttelsesprogrammet.

Did You Hear About the Morgans? havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Did You Hear About the Morgans? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Did You Hear About the Morgans? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Did You Hear About the Morgans? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Did You Hear About the Morgans?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Did You Hear About the Morgans? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar