Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Did You Hear About the Morgans?

Did You Hear About the Morgans?

01/02/2019 | Flixfilm

Se Did You Hear About the Morgans? på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marc Lawrence
Skuespillere: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Natalia Klimas, Vincenzo Amato
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian, French, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da et separeret ægtepar bliver vidner til et mord, må de forlade New York City og indlogeres i en lille by i Wyoming som en del af vidnebeskyttelsesprogrammet.


Se Did You Hear About the Morgans? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDid You Hear About the Morgans? havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Did You Hear About the Morgans? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Did You Hear About the Morgans? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Did You Hear About the Morgans? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Did You Hear About the Morgans? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar