Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Die Florence Foster Jenkins Story

Die Florence Foster Jenkins Story

11/08/2022 | Flixfilm

Die Florence Foster Jenkins Story på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Ralf Pleger
Skuespillere: Jan-Philipp Rekeszus
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Dette dokudrama skildrer den sande historie om en arving, der blev en berømt operastjerne i årene op til 2. verdenskrig – fordi hun overhovedet ikke kunne synge.Se Die Florence Foster Jenkins Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Die Florence Foster Jenkins Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Die Florence Foster Jenkins Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Die Florence Foster Jenkins Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Die Florence Foster Jenkins Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Die Florence Foster Jenkins Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Die Florence Foster Jenkins Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar