Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Die Hard: With a Vengeance

Die Hard: With a Vengeance

01/04/2015 | Flixfilm

Se Die Hard: With a Vengeance på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: John McTiernan
Skuespillere: Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson
Spilletid: 128 min
Land: United States
Sprog: English, German, Romanian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Bruce Willis er tilbage og kæmper mod skurkene som kriminalbetjenten fra New York, John McClane, i tredje del af denne actionmættede serie.

Die Hard: With a Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Die Hard: With a Vengeance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Die Hard: With a Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Die Hard: With a Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Die Hard: With a Vengeance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Die Hard: With a Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar