Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Die Hard: With a Vengeance

Die Hard: With a Vengeance

01/04/2015 | Flixfilm

Se Die Hard: With a Vengeance på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: John McTiernan
Skuespillere: Bruce Willis, Jeremy Irons, Samuel L. Jackson, Graham Greene
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, German, Romanian
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Bruce Willis er tilbage og kæmper mod skurkene som kriminalbetjenten fra New York, John McClane, i tredje del af denne actionmættede serie.


Se Die Hard: With a Vengeance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDie Hard: With a Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Die Hard: With a Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Die Hard: With a Vengeance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Die Hard: With a Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Die Hard: With a Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar