Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Die Ontwaking

Die Ontwaking

20/01/2020 | Flixfilm

Die Ontwaking på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktion: Johnny Breedt
Skuespillere: Gys de Villiers, Juanita de Villiers, Gérard Rudolf
Spilletid: 97 min
Land: South Africa
Sprog: Afrikaans
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En uerfaren kriminalbetjent deltager i en desperat eftersøgning af en sindssyg seriemorder, der er sygeligt besat af huden på unge kvinder.Se Die Ontwaking på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Die Ontwaking havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Die Ontwaking på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Die Ontwaking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Die Ontwaking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Die Ontwaking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Die Ontwaking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar