Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Die Schaukel

Die Schaukel

02/03/2022 | Flixfilm

Die Schaukel på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Drama
Instruktion: Percy Adlon
Skuespillere: Anja Jaenicke, Lena Stolze, Joachim Bernhard
Spilletid: 133 min
Land: West Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens aristokratiet er på vej ud, må en velhavende tysk-fransk familie og deres tre døtre se lykken vende i tiden op til 1. verdenskrig i München.

Die Schaukel havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Die Schaukel på YouTube.Se Die Schaukel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Die Schaukel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Die Schaukel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Die Schaukel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Die Schaukel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar