Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diên Biên Phu

Diên Biên Phu

13/03/2022 | Flixfilm

Diên Biên Phu på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1954 trodser en amerikansk journalist oddsene for at dække slaget ved Diên Biên Phu, som kulminerer i, at Frankrig trækker sig ud af Vietnam.

Diên Biên Phu havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diên Biên Phu på YouTube.Se Diên Biên Phu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diên Biên Phu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diên Biên Phu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diên Biên Phu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diên Biên Phu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar