Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dig og mig

Dig og mig

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Dig og mig på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktør: Christian Arhoff
Skuespillere: Mathæus Andersen, Mia Dinitzen, William Rudbeck Lindhardt, Karla Løkke
Spilletid: 14 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En film om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Deres skæbner bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden.


Se Dig og mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dig og mig havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dig og mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dig og mig herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dig og mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dig og mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar