Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dig og mig

Dig og mig

20/12/2013 | Flixfilm

Se Dig og mig på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktør: Christian Arhoff
Skuespillere: Mathæus Andersen, Mia Dinitzen, William Rudbeck Lindhardt, Karla Løkke
Spilletid: 14 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En film om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Deres skæbner bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden.


Se Dig og mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDig og mig havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dig og mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dig og mig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dig og mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dig og mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar