Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dig og mig

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktør: Christian Arhoff
Skuespillere: Mathæus Andersen, Mia Dinitzen, William Rudbeck Lindhardt, Karla Løkke
Spilletid: 14 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: En film om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Deres skæbner bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden.


Se Dig og mig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dig og mig havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dig og mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dig og mig herunder:Fra premieredatoen (20. december, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dig og mig er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dig og mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar