Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Digby Dragon

Digby Dragon

01/10/2019 | Flixfilm

Digby Dragon på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ainsley Howard, Clark Devlin, Lucy Montgomery
Spilletid: 11 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En ung drage og hans ven tager på eventyr i skoven og hjælper hinanden, når de havner i problematiske situationer.Se Digby Dragon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Digby Dragon (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Digby Dragon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Digby Dragon (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Digby Dragon (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Digby Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Digby Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar