Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Digging to China

Digging to China

15/11/2016 | Flixfilm

Se Digging to China på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama
Instruktør: Timothy Hutton
Skuespillere: Evan Rachel Wood, Kevin Bacon, Mary Stuart Masterson, Marian Seldes
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da en ulykkelig, ensom 10 årig pige bliver ven med en mentalt handicappet mand på vej til en institution, giver deres tætte bånd problemer.


Se Digging to China på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Digging to China havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Digging to China ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Digging to China herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Digging to China er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Digging to China stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar