Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Digging to China

Digging to China

15/11/2016 | Flixfilm

Digging to China på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Drama
Instruktion: Timothy Hutton
Skuespillere: Evan Rachel Wood, Kevin Bacon, Mary Stuart Masterson
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en ulykkelig, ensom 10 årig pige bliver ven med en mentalt handicappet mand på vej til en institution, giver deres tætte bånd problemer.

Digging to China havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Digging to China på YouTube.Se Digging to China på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Digging to China ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Digging to China stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Digging to China, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Digging to China er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar