Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Digimon Fusion

Digimon Fusion

08/03/2016 | Flixfilm

Se Digimon Fusion på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicolas Roye, Melissa Fahn, Colleen O'Shaughnessey, Derek Stephen Prince
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En dreng og hans to bedste venner transporteres ind i en digital verden, hvor drengen må redde Digimon fra udslettelse.


Se Digimon Fusion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDigimon Fusion havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Digimon Fusion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Digimon Fusion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Digimon Fusion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Digimon Fusion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar