Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dilan 1990

Dilan 1990

15/05/2020 | Flixfilm

Dilan 1990 på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Pidi Baiq, Fajar Bustomi
Skuespillere: Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Vanesha Prescilla, Sissy Priscillia
Spilletid: 110 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: På en skole i Bandung prøver den charmerende og rebelske Dilan for at fange den nye og generte studerende Mileas opmærksomhed.

Dilan 1990 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dilan 1990 på YouTube.Se Dilan 1990 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dilan 1990 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dilan 1990 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dilan 1990, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dilan 1990 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar