Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dilan 1990

Dilan 1990

15/05/2020 | Flixfilm

Se Dilan 1990 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Pidi Baiq, Fajar Bustomi
Skuespillere: Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Vanesha Prescilla, Yoriko Angeline, Gusti Rayhan
Spilletid: 110 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: På en skole i Bandung prøver den charmerende og rebelske Dilan for at fange den nye og generte studerende Mileas opmærksomhed.


Se Dilan 1990 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dilan 1990 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dilan 1990 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dilan 1990:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dilan 1990 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dilan 1990 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar