Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dilan 1991

Dilan 1991

15/05/2020 | Flixfilm

Dilan 1991 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Pidi Baiq, Fajar Bustomi
Skuespillere: Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Vanesha Prescilla, Ira Wibowo
Spilletid: 121 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Dilans engagement med motorcykelbanden truer hans forhold til Milea, hvis fjerne slægtninge vender tilbage fra Belgien.

Dilan 1991 havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dilan 1991 på YouTube.Se Dilan 1991 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dilan 1991 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dilan 1991 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dilan 1991, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dilan 1991 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar