Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dilwale

11/09/2022 | Flixfilm

Dilwale på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Rohit Shetty
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Kajol, Varun Dhawan
Spilletid: 3 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Et ungt par forelsker sig, men modstridende loyalitet splitter dem. Flere år senere griber skæbnen ind og giver dem en ny chance.

Dilwale havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dilwale på YouTube.Se Dilwale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dilwale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dilwale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dilwale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dilwale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar