Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dilwale

01/03/2017 | Flixfilm

Se Dilwale på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Rohit Shetty
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Kajol, Varun Dhawan, Kriti Sanon
Spilletid: 158 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Et ungt par forelsker sig, men modstridende loyalitet splitter dem. Flere år senere griber skæbnen ind og giver dem en ny chance.


Se Dilwale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDilwale havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dilwale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dilwale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dilwale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dilwale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar