Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinner for Schmucks

Dinner for Schmucks

26/11/2014 | Flixfilm

Dinner for Schmucks på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Roach
Skuespillere: Steve Carell, Paul Rudd, Stephanie Szostak
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Værten for en middag inviterer gæsterne til at medbringe den sørgeligste taber, de kan finde. Men den værste af dem får alle de andre til at blive de virkelige tabere.

Dinner for Schmucks havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dinner for Schmucks på YouTube.Se Dinner for Schmucks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dinner for Schmucks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinner for Schmucks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dinner for Schmucks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dinner for Schmucks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar