Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinner for Schmucks

Dinner for Schmucks

26/11/2014 | Flixfilm

Se Dinner for Schmucks på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Steve Carell, Paul Rudd, Zach Galifianakis, Jemaine Clement
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Værten for en middag inviterer gæsterne til at medbringe den sørgeligste taber, de kan finde. Men den værste af dem får alle de andre til at blive de virkelige tabere.


Se Dinner for Schmucks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDinner for Schmucks havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinner for Schmucks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinner for Schmucks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dinner for Schmucks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinner for Schmucks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar