Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dino Girl Gauko

Dino Girl Gauko

22/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Dino Girl Gauko på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Når Naoko bliver vred, forvandles hun til den voldsomme dinosaur Gauko! Takket være venner, rumvæsener og mange andre er hendes liv fuldt af skøre hændelser.


Se Dino Girl Gauko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dino Girl Gauko (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dino Girl Gauko (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dino Girl Gauko herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dino Girl Gauko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dino Girl Gauko (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar