Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dino Girl Gauko

Dino Girl Gauko

20/03/2020 | Flixfilm

Se Dino Girl Gauko på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Naoko Matsui, Corina Boettger, Laura Post, Alex Cazares
Spilletid: N/A
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Når Naoko bliver vred, forvandles hun til den voldsomme dinosaur Gauko! Takket være venner, rumvæsener og mange andre er hendes liv fuldt af skøre hændelser.


Se Dino Girl Gauko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dino Girl Gauko (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dino Girl Gauko (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dino Girl Gauko:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dino Girl Gauko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dino Girl Gauko (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar