Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dinoer skaber kaos i ny ‘Jurassic World’-serie på Netflix

Dinoer skaber kaos i ny ‘Jurassic World’-serie på Netflix

16/11/2023 | Flixfilm

Efter at animationsserien ‘Jurassic World: Camp Cretaceous‘ blev et verdensomspændende streaminghit, er Netflix nu klar med endnu en serie baseret på det velkendte univers.

Den nye serie har fået navnet ‘Jurassic World – Chaos Theory’, og streamingtjenesten har netop udsendt første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Jurassic World – Chaos Theory’ er skabt af holdet bag ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ og hvor sidstnævnte handler om seks teenagere, der inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar side om side med de frygtindgydende dinosaurer, er parken i ‘Jurassic World – Chaos Theory’ lukket, kongeriget er faldet, og en ny kaotisk æra begynder…

‘Chaos Theory’ og ‘Camp Cretaceous’ er begge udviklet af DreamWorks Animation Television og Amblin Entertainment, samt produceret af produceret af Steven Spielberg og Colin Trevorrow, som har stået bag de seneste biograffilm med de forhistoriske kæmpedyr.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Premieredatoen er ikke afsløret, men ‘Jurassic World – Chaos Theory’ vil kunne streames på Netflix Danmark i løbet af 2024.

Vi gav ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ 4 stjerner i vores anmeldelse og hvis ‘Chaos Theory’ bare er på nogenlunde samme niveau så er der masser af underholdende dino-action i vente.
Skriv kommentar