Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinosaur 13

Dinosaur 13

15/06/2015 | Flixfilm

Dinosaur 13 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Todd Douglas Miller
Skuespillere: Stan Adelstein, Lanice Archer, Robert Bakker
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dokumentarinstruktøren Todd Miller fortæller historien om de juridiske slagsmål, der opstod efter fundet af den første komplette tyrannosaurus rex i 1990.

Dinosaur 13 havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dinosaur 13 på YouTube.Se Dinosaur 13 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dinosaur 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinosaur 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dinosaur 13, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dinosaur 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar