Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinosaur 13

Dinosaur 13

15/06/2015 | Flixfilm

Se Dinosaur 13 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Todd Douglas Miller
Skuespillere: Stan Adelstein, Lanice Archer, Robert Bakker, Philip Currie
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Dokumentarinstruktøren Todd Miller fortæller historien om de juridiske slagsmål, der opstod efter fundet af den første komplette tyrannosaurus rex i 1990.


Se Dinosaur 13 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDinosaur 13 havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinosaur 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinosaur 13 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dinosaur 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinosaur 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar