Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinosaur Train

Dinosaur Train

31/03/2020 | Flixfilm

Dinosaur Train på Netflix

Produktionsår: 2009–2020
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ian James Corlett, Erika-Shaye Gair, Claire Margaret Corlett
Spilletid: 28 min
Land: United States, United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En meget ung T-Rex tager på eventyr med sin adoptivfamilie på Dinosaurtoget og lærer spændende nyt om utrolige væsner.

Dinosaur Train (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dinosaur Train på YouTube.Se Dinosaur Train på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dinosaur Train (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinosaur Train (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dinosaur Train, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dinosaur Train er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar