Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue

04/11/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da Dozer bliver fanget i et tjærehul, tager Ty, Revvit og Dinotrux-vennerne deres byggeevner i brug for at redde ham.


Se Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue herunder:Fra premieredatoen (4. november, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dinotrux 5 Minute Favorite: Tarpit Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar