Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dinotrux bliver til tegnefilm på Netflix

Dinotrux bliver til tegnefilm på Netflix

14/06/2014 | Flixfilm

dinotrux netflix danmark børn tegnefilmDreamWorks Animation og Netflix har netop annonceret, at den prisvindende børnebogs-serie Dinotrux om dinosaur-maskiner, kommer eksklusivt på Netflix som tegnefilm. Første sæson, ud af foreløbigt tre planlagte sæsoner, får premiere til foråret 2015.

Dinotrux tager udgangspunkt i en fantastisk verden fyldt med vilde vulkaner, frodige skove og en masse elskelige figurer, der er halvt dinosaur og halvt maskine. Mød blandt andet Firesaurus, der er en brandbil og Cranosaurus, som er en stor kran.

I serien følger man de to venner Ty og Revvit, der tager ud på eventyr i det store landskab hvor Tyrannosaurus Trux, Scraptors og Tow-a-constrictors hersker. Sammen skal de to venner beskytte deres område fra den største og sejeste af dem alle, D-strux, da han truer med at ødelægge alt, hvad de har bygget.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Dinotrux er baseret på Chris Gall’s prisvindende bogserie, hvoraf den første udgave blev kåret til Årets børnebog 2009.

Serien om hybrid-dinosaurerne fra Dinotrux er det seneste samarbejde mellem DreamWorks Animation og streamingtjenesten Netflix. Sidste år havde serien Turbo FAST premiere og snart kommer der også nye serier baseret på Den Bestøvlede Kat fra Shrek, Kong Julian fra filmen Madagascar, grøntsagerne fra VeggieTales samt DreamWorks Dragons, der er baseret på den populære film How To Train Your Dragon (Sådan Træner Du Din Drage). Alle de nye serier er planlagt til, at få premiere i løbet af 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar