Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinotrux: Happy Birthday to You!

Dinotrux: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Dinotrux: Happy Birthday to You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ty og resten af Dinotrux har lige fundet ud af, at det er din fødselsdag, og hele krateret samles for at give dig en fantastisk dag!


Se Dinotrux: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dinotrux: Happy Birthday to You! (Dinotrux: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux: Happy Birthday to You! (Dinotrux: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinotrux: Happy Birthday to You! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dinotrux: Happy Birthday to You! (Dinotrux: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinotrux: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar