Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinotrux Supercharged

Dinotrux Supercharged

02/08/2018 | Flixfilm

Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Richard Ian Cox, Brian Drummond, Andrew Francis
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dinotrux er tilbage fulde af energi og klar til nye udfordringer med kræfter, der gør dem hurtigere, stærkere og mere adrætte end nogensinde før.

Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dinotrux Supercharged på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinotrux Supercharged (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dinotrux Supercharged, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar