Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinotrux Supercharged

Dinotrux Supercharged

02/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Richard Ian Cox, Brian Drummond, Andrew Francis
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.3

Resumé: Dinotrux er tilbage fulde af energi og klar til nye udfordringer med kræfter, der gør dem hurtigere, stærkere og mere adrætte end nogensinde før.


Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinotrux Supercharged herunder:Fra premieredatoen (2. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dinotrux Supercharged (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore