Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dinotrux Supercharged

Dinotrux Supercharged

02/08/2018

Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Richard Ian Cox, Brian Drummond, Andrew Francis
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Dinotrux er tilbage fulde af energi og klar til nye udfordringer med kræfter, der gør dem hurtigere, stærkere og mere adrætte end nogensinde før.


Se Dinotrux Supercharged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinotrux Supercharged herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dinotrux Supercharged (Dinotrux – for fuldt tryk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinotrux Supercharged (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar