Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dinotrux

18/08/2017 | Flixfilm

Se Dinotrux på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrew Francis, Richard Ian Cox, Ashleigh Ball, Brian Drummond
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Halv dinosaur + halv maskine = masser af sjov! Se den kæmpe Ty Rux, hans lille ven Revvit og hele slænget, når de møder de onde D-Structs.


Se Dinotrux på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDinotrux (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dinotrux herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dinotrux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinotrux (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar