Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dinotrux

18/08/2017 | Flixfilm

Dinotrux på Netflix

Produktionsår: 2015–2017
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrew Francis, Richard Ian Cox, Ashleigh Ball
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Halv dinosaur + halv maskine = masser af sjov! Se den kæmpe Ty Rux, hans lille ven Revvit og hele slænget, når de møder de onde D-Structs.

Dinotrux (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dinotrux på YouTube.Se Dinotrux på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dinotrux (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dinotrux (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dinotrux, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dinotrux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar