Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie

Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie

02/04/2022 | Flixfilm

Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger en af Columbias mest ikoniske sangere, Diomedes Díaz, på hans rejse mod stjernerne samt hans fald, da han blev anklaget for at slå en fan ihjel.

Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie på YouTube.Se Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diomedes Díaz: Idol, enigma, tragedie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar