Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Diorama

06/09/2022 | Flixfilm

Diorama på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Romance
Instruktion: Tuva Novotny
Skuespillere: Claes Bang, David Dencik, Gustav Lindh
Spilletid: 1 min
Land: Norway, Sweden
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det vrimler med misforståelser og fristelser, når dette ægtepars en gang så lidenskabelige parforhold langsomt falder fra hinanden – fortalt via sjove scenarier.

Diorama havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Diorama på YouTube.Se Diorama på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Diorama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Diorama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Diorama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Diorama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar